Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Osman Eker ile Osmancık Emniyet Müdürü Burak Gülcan, Jandarma Komutanı Teğmen Nuri Uyar, Osmancık Zabıta Müdürü Emrah Baş ve Sağlık görevlilerinin katıldığı denetimde oto sanayi sitesinde maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları kontrol edildi.

Kaymakam Akpay ve beraberindekiler sanayi esnafını da ziyaret ederek, Kontrollü Sosyal Hayat Uygulaması hakkında bilgilendirdi. Tüm esnafların tek tek ziyaret edildiği uygulamada esnafların mesleki bilgileri hakkında da istişarelerde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Akpay ve beraberindekiler yaptıkları işin ne kadar meşakkatli oluşunun altını çizdi.

SANAYİ İÇERİSİNDE TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Küçük Sanayi Sitesi içerisinde gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Kooperatif Başkanı Osman Eker, “Öncelikle yapılan denetimlerinden dolayı Sayın Kaymakamımızın nezdinde tüm kurumlarımıza teşekkür ediyor. Biz de kooperatif olarak sanayi sitesi içerisinde gerekli tüm tedbirleri aldık. Oto sanayi esnafımız kurallara uyma noktasında yüksek hassasiyet gösteriyor. Araçlarını bakıma getiren vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz. Esnafımızın ve müşterilerin maske kullanımı ve sosyal mesafeye dikkat noktasında düzenli olarak kontrollerimizi yapıyoruz. Oto sanayi esnafı olarak daha güvenli hizmet vermek için topyekun kuralları uyguluyoruz. İnşallah koronavirüs sürecini hep birlikte güvenli bir şekilde atlatacağımızı ümit ediyorum. Bu noktada hassasiyet gösteren tüm sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.