Hilmi Can Şimşek, çift erkekler kategorisinde Balkan üçüncüsü oldu.
U19 Balkan Badminton Şampiyonası’nda takım müsabakalarının ardından yapılan ferdi müsabakalarda sporcu Hilmi Can Şimşek, Erzincan’dan partneri Sezgin Kelebek ile birlikte çift erkekler kategorisinde Balkan üçüncülüğünü kazandı.
2-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U19 Balkan Badminton Şampiyonası’nda Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hilmi Can Şimşek’in sporcu ve Çorum Belediyesi Gençlikspor Antrenörü Barış Boyar’ın görev aldığı U19 Milli takımı Balkan Şampiyonu olmayı başarmıştı.
Daha sonra yapılan ferdi müsabakalarda da sporcu Hilmi Can Şimşek, çift erkekler kategorisinde Balkan üçüncüsü oldu.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Antrenörü Barış Boyar, “Yaşadığı bir sakatlıktan sonra yaklaşık 45-50 günlük bir süreç içerisinde dizinden ameliyat olup toparlanıp tekrar sahalara dönmesinde bize çok büyük katkı sağlayan Op. Dr. Cafer Özden hocama ve Fizik Tedavi Uzmanımız Erdem Yıldız’a şahsım ve sporcum adına çok teşekkür ederim.
Ayrıca desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eğer’e, Federasyon Başkanımız Murat Özmekik’e, Genel Sekreterimiz Hayati Kısacık’a, Kulüp Başkanımız Nadir Solak’a ve Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün değerli personeline tüm ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.