Zehra – Satılmış Karatağ’ın kızları Aybike ile Sare – Şerif (taytıs) Taşkıran’ın oğulları Emre, Osmancık Saray Düğün Salonudna düzenlenen görkemli düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Şenyurt Mahallesi Danışmentgazi Caddesindeki kız evinde kına gecesi ile başlayan düğün ertesi gün Esentepe Mahallesi Ulus Caddesindeki damat evinde verilen yemek ile devam etti. Çiftin düğün merasimi ise aynı gün Saray Düğün Salonunda kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Düğün merasimine Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve yönetimi, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ile çevre İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile gelin ve damadın çok sayıda davetli misafirleri katıldı.

Gelinin babası MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ve damadın Babası Şerif Taşkıran çocuklarının bu özel ve mutlu gününde mirafirler ile tek tek ilgilendi.

Çiftin mutlu gününde doyasıya eğlenen misafirler çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Osmancık Haber Gazetesi olarak Aybike ve Emre Taşkıran çiftine birleştirdikleri yeni hayatlarında bir ömür boyu mutluluklar dileriz.