Osmancık D-100 Karayolu İstanbul Samsun yolu 4. kilometrede hizmet veren Alışkan Kır Bahçesi, hizmet çıtasını her geçen gün yükselterek, kaliteden ve güvenden ödün vermeden bünyesine yenilikleri de dahil ederek hizmetlerini sürdürüyor.

Günün konseptine uygun yenilikleri ile öncülüğünü sürdürürken, hizmet kalitesine Kır Bahçesini ekleyerek açık havada odun ateşinde ve doğanın eşsiz güzelliğinde günün her saatinde taptaze semaver çayı eşliğinde hizmet vermeye başladı.

ALIŞKAN’DA KIR BAHÇE KEYFİ BİR BAŞKA OLACAK

Toplamda 20 bin metrekare alanda 1994’den buyana 25 yılı geride bırakarak sektöründe hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Alışkan Tesisleri, yeniliklerinin arasına başta Osmancıklı hemşerileri olmak üzere tüm müşterileri için mesire alanında yeşilliklerin ve çam ağaçlarının altında kuş sesleri ile günün yorgunluğunu atmanın huzurunu yaşatma keyfi sunuyor.

Alışkan Kır Bahçe ve Kır Düğün Salonu müşterileri kendine çekiyor. 3000 metrekare alanda bulunan 13 kamelyadan oluşan bahçede açık hava ve temiz piknik havasında aranan ve özlenen sunumu bulmak mümkün. Üstelik şehir merkezinde erişimin kolaylığı ile birlikte özlem çekilen doğa manzarası ve nezih ortamı ile en güzel günler müşterilerini bekliyor.

Ayrıca Alışkan Kır Bahçesinde evlerde hazırlanan yiyecekler ile pikniğinizi yapılabilir veya işletmenin enfes tatlarından sipariş vererek an doyumsuzlaştırılabilir.

Alışkan Kır Bahçesi müşterilerinden gelen taleplerin tümünü dikkate alarak özel olarak istenilen menüyü en hızlı ve kaliteli sunumuyla da hazırlıyor.

ALIŞKAN’DA KIR DÜĞÜN SALONU HİZMETLERİ

Alışkan Kır Bahçesi aynı zamanda evlenmek isteyen genç çiftlerin en özel gününde mekanını kır düğün bahçesi olarak da hizmete sunuyor.

Sadece düğünlerinizle kalmayıp nişan, sünnet, yemek, doğum günü gibi tüm özel günlerde mekanı kiralayarak sıcak yaz günlerinde açık havanın ve oksijenin bol olduğu nezih ortamında ister gündüz ister akşam keyifli dakikalar geçirilebilir.

3000 metrekare bahçe içerisinde bulunan 13 kamelyada günün yorgunluğu piknik eşliğinde atılabilir doğanın ve ortamın güzelliği ile buluşulabilir. Mekanın temiz ve şıklığı bir de enfes tatları ile buluşturduğunda günün yorgunluğunu bir yana atıp anın tadını çıkarmanın mutluluğunu burada yaşanabilir.

Alışkan Kır Düğün Salonu'nda erken rezervasyonlar da başladı. Her kesime hitap edecek cazip fiyatları ile dikkat çeken Alışkanlar Kır Düğün Salonu yetkilileri, "Bu mutlu gününü kır düğün konsepti olarak düşünen genç çiftler ellerinizi hızlı tutun. Alışkan Kır Düğün Salonu 0539 507 0062 nolu rezervasyon numarasından ulaşarak erken rezervasyonun indirimli paketinden faydalanabilirsiniz.

Tüm alanlar koronavirüs sebebinden dolayı itina ile dezenfekte edilmiş olup gönül rahatlılığı ile tercih edilebilir bir mekan olarak hazırlanmış durumda. Ayrıca düğün rezervasyonları 1 Temmuz’dan itibaren başlayacaktır. Alışkan Kır Düğün Salonu mutluluğunuza mutluluk katmak için sizlerin hizmetinde. Bu eşsiz mekanın tadını çıkarmak için herkesin gelip görmesi ve günün yorgunluğunu atması için kaçınılmaz bir fırsat" dedi.