Kooperatifin Genel Kurulu 26 Aralık Pazar günü Osmancık Belediye Kültür Merkezinde düzenlendi. Genel Kurul Toplantısına Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan ile Genel Kurulun gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin okunması ve oylanmasının ardından seçim yapıldı.

Yapılan seçimlerde 3 yıl süreyle görev yapmak üzere yönetim kuruluna Ali Osman Eker başkanlığında İsmail Dölcü ve Sinan Alaca seçildi. Denetim Kurulu ise Erdoğan Göksü ve Rasim Sayar seçilirken Yedek üyeliklere Gökhan Kuytak ve Ömer Bağcı seçildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. Sanayi esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Gelgör, yeni seçilen yönetime de başarılar diledi. Osmancık Koyunbaba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Osman Eker, üyelerinin oylamaları ile tekrar başkanlığa hak kazandı.

Başkan Eker katılımcılara ve destek veren vermeyen tüm sanayici sesnaflarına teşekkür ederek görevinde hizmetini daha ileriye taşıyacağını belirtti. Seçimin tamamlanmasının ardından Kanıtemiz Et Lokantasında verilen yemek ikramı ile son buldu.