AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, örnek davranışta bulunarak, Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezi’ne toplu halde kan bağışı yaptı. 
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar önderliğinde Kızılay ziyaretinde bulunuldu. Yaklaşık 50 üyenin hazır bulunduğu organizasyonda gençler Kızılay'a kan bağışı yaparak örnek bir davranış sergilediler. 
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, kan bağışı yapmanın bir insanlık görevi olduğuna ve gençliğin bu sorumluluk bilinciyle hareket ettiğine vurgu yaptı. 
Akar, hayat kurtarmada önemli bir role sahip olan kan bağışının daha da yaygınlaşması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını belirterek, kan veren üyelere teşekkür etti. 
Çorum ve Türkiye için faydalı olabilecek her türlü oluşumun içerinde olacaklarını, ne gerekiyorsa Çorum Ak Gençlik olarak buna hazır olduklarını dile getiren Akar, bu tür faaliyetlerin devamının geleceğini iletti. 
Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Yeşim Yılmaz ise yaptığı açıklamasında, Türk Kızılayı’nın 2005 yılından itibaren ülkemizdeki kan sorununu tam anlamıyla üzerine  alarak, hasta yakınlarını kan aramaktan kurtarmayı ve ülkemizdeki kan ihtiyacını en güvenli şekilde gidermeyi hedefleyen ‘Güvenli kan projesi’ ni başlattığını söyledi. Yılmaz, kan bağışına verdikleri destekten dolayı da Ak Parti Gençlik Kolları üyelerine kurtardıkları hayatlar adına teşekkür  etti ve ‘’Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’’ diyerek, tüm vatandaşları kan bağışına davet etti