Osmancık Belediyesi, bu güne kadar yaptığı hizmetlerle, vatandaş memnuniyeti ile toplum ve çevre faaliyetleri ile 2019'un en başarılı belediyeleri arasında yerini aldı.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak, ilçenin tüm alt ve üst yapı çalışmalarına öncelik verip ilçenin güzelleşmesi adına yaptığı çalışmalarla bir yandan takdir toplarken bir yandan da Osmancık Belediyesi bu hizmet ile birlikte tüm Türkiye genelinde yapılan 2019'un en başarılı belediyeleri arasında yerini almayı başardı.

Alo Belediye'de yer alan ve tüm Türkiye genelindeki belediyeleri kapsayan verilere göre vatandaş memnuniyeti, hizmetler, şikayetler, toplum ve çevre faaliyetleri kapsamında Osmancık Belediyesi en başarılı belediyeler arasında 8'inci sırada bulunuyor.

2019 yılının en başarılı 10 belediyesi sıralamasında Maltepe Belediyesi birinci, Ankara Büyükşehir Belediyesi ikinci, Odunpazarı Belediyesi üçüncü, Ağrı Belediyesi dördüncü, Büyükçekmece Belediyesi beşinci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi altıncı. Ataşehir Belediyesi yedinci, Osmancık Belediyesi sekizinci, Edremit Belediyesi dokuzuncu, Fatsa Belediyesi ise onuncu sırada yerini aldı.