Ortaköy 100. Yıl İlkokulu ile Merkez Karşıyaka Anaokulunun ortaklaşa yürüttüğü, “Bir Çocuğu Mutlu Et” projesiyle 24 köy öğrencisi Çorum’da mutlu bir gün geçirdi.

Proje kapsamında Ortaköy 100. Yıl İlkokulunda taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören 24 köy öğrencisi Merkez Karşıyaka Anaokulunun misafiri oldu.

Önce Karşıyaka Anaokulunda kahvaltı yapan misafir öğrenciler daha sonra Çorum AHL Park AVM’de öğretmenleri ve arkadaşları ile oyun alanında keyifli dakikalar geçirdiler, ardından öğrenciler sinema izlemenin de mutluluğunu yaşadılar.

Daha sonra Çorum Kent parkı da gezen öğrenciler bu sayede bir çok mutluluğu ve ilki aynı anda yaşadılar.

Proje hakkında bilgi veren Merkez Karşıyaka Anaokulu Müdürü Gülsüm Akbaş Temes “Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir. Öğrencilerin eğlenirken gözlerindeki ışık ve mutlulukları bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

Ortaköy 100. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken ise, öğrencilerinin unutamayacakları güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, bu anlamlı projenin gerçekleşmesini sağlayan başta Merkez Karşıyaka Anaokulu Müdürü Gülsüm Akbaş Temes’e, öğretmenlerine, öğrencilerine, velilerine ve tüm okul çalışanlarına teşekkür etti.

Erken, ayrıca desteklerinden dolayı Ortaköy Kaymakamı Murat Acar’a, Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İbir, Anasınıfı Öğretmeni Feray Koyunoğlu İsbir’e ve öğretmen Ayşe Çelik’e de teşekkür etti.