AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Ortaköy Aşdağul Belde Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çelik’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile beraber bugüne kadar CHP’li Belediye Başkanları tarafından yönetilen fakat 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Adayı Mehmet Çelik tarafından kazanılan Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ahlatcı burada yaptığı konuşmada, Aşdağul beldesinin Ak Parti için önemli olduğunu kaydederek, “Hemşerilerimizin desteğiyle ve teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ile Aşdağul Belediyesini Gönül Belediyeciliğiyle buluşturduğumuz için çok mutlu olduk” diyerek, kazananın Aşdağul olduğunu da sözlerine ekledi.

Aşdağul Belde Belediye Başkanı Çelik ise, Ahlatcı şahsında tüm Çorum teşkilatının her zaman yanlarında olmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Çelik, “Bundan sonra daha güzel hizmetlerle Aşdağul Beldesini hak ettiği yere getirerek vatandaşlarızın istek ve taleplerine cevap vereceğiz. Yapılacak güzel hizmetlerle gönül belediyeciliğinin lafta değil özde olduğunu göstereceğiz.” dedi.