AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy İlçesi’ne tekstil fabrikası kurulması için 500 bin TL ödenek sağlandığını açıkladı.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TBMM’de yoğun bir şekilde devam eden bütçe görüşmelerine rağmen Çorum için çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyor. Çorum’un taleplerini ve beklentilerini ilgili bakanlarla görüşen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, son olarak da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

Ceylan, Bakan Kurum’a seçim döneminde Ortaköy İlçe halkına istihdam yaratmak adına tekstil fabrika kurma sözü verdiklerini anlatarak, bu konuda destek istedi.Bakan Kurum da Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın bu talebini geri çevirmeyerek tekstil fabrikası kurulması için 500 bin TL ödenek aktarılması talimatını verdi.Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy İlçesi’nde insanların refah seviyesinin yükseltilmesi, işsizliğin azaltılması için tekstil fabrika kurma sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.Kurulacak olan tekstil fabrika ile 250 kişinin istihdam edileceğini açıklayan Milletvekili Ceylan, artık Ortaköy’de bir iş sahasının olacağını, işsizlik nedeniyle insanların doğup büyüdükleri memleketlerini terk etmek zorunda kalmayacaklarını vurguladı.

AK Parti iktidarı döneminde birçok hizmete kavuşan Ortaköy İlçesi’ne önemli bir hizmetin daha kazandırıldığını söyleyen Milletvekili Ceylan, “Bizim hizmet anlayışımızda verilen sözler seçim zamanında kalmıyor. Biz milletimize bir söz vermişsek yerine getirilmesi için elimizden gelen bütün çabayı gösteririz. Bunun somut bir örneği de Ortaköy ilçemiz için yaşıyoruz. İlçe halkının talebi doğrultusunda seçim döneminde tekstil fabrikası sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyor olmanın hazzını yaşıyoruz. Ortaköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.