Çorum Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı.
Osmancık Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler ile birlikte aileler de duygulu anlar yaşadı.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Çorum Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce, İlçe Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, okul yöneticileri, öğrenciler ve mezun olacak öğrencilerin aileler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak yaptı.
Çırak yaptığı konuşmada mezun olan öğrenciler için hayatın şimdi başladığını ifade ederek, bundan sonraki iş hayatlarında başarılı olmalarını diledi.
Çırak´ın konuşması öğrenci ve ailelerini zaman zaman duygulandırdı. Konuşmanın ardından bölüm birincilerine plaket takdim edilirken, okul birincisine plaketi Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman tarafından verildi.

Okul birincisi öğrencinin mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından kep atma törenine geçildi.
Mezun olan tüm öğrenciler yapılan geri sayımla birlikte keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini doyasıya yaşadı.
Kep atma töreninin ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde eğlencelerine devam etti.