Çorum’un Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. 
Oğuzlar Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Ateş, personel ve halk ile tek tek bayramlaştı.

‘GELENEKLERİMİZİ YAŞATMALIYIZ’
Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 
Başkan Ateş, personeli ile de bir aile olduklarını belirterek şöyle konuştu:
“Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. 
Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda Oğuzlarda birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Oğuzlar halkı ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak”
Ateş ayrıca bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirerek, dargınlıkları giderdiğini belirterek konuklarına huzur dolu bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Oğuzlar Belediye Başkanlığı’nda her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma programında, Oğuzlar Protokolü, CHP, MHP ve AK Parti İlçe Yöneticileri, vatandaşlar Ankara’da faaliyet gösteren Kızılcapelitliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları  Başkan Ateş ile bayramlaştı.
Oğuzlar Belediyesi hizmet binası gelen konuklarla doldu taştı.
Bayramlaşmaya gelen konuklarla tek tek ilgilenen Başkan Ateş bayramlaşmaya gelen minik konuklarıyla da sohbet etti. 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında gelen konuklara kolonya, şeker, çikolata ve çay ikram edildi.