Encümen üye seçimi yapılması, denetim komisyonu raporunun görüşülmesi, 2019 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, 2019 yılı mali kesin hesaplarının görüşülmesi, uygulama imar planı değişikliği yapılması, iller bankasından nakit kredi kullanılması, kadro değişikliği yapılması gündemleri ile Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım başkanlığında gerçekleşti.

Koronavirüs tedbirlerinden dolayı ertelenen Nisan /Mayıs aylık toplantıları ve Haziran ayı olağan toplantısı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallara uygun olarak Oğuzlar Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Yapılan encümen üye seçimleri sonucu 9 üyenin 6'sının oyunu alan Hasan Çocak ve Recep Çankal seçildi.

Koronavirüs sürecinde yapılan çalışmaların, 2019 yılı faaliyetlerinin ve 2019 yılı mali kesin hesabının görüşüldüğü toplantı ile ilgili Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım şu açıklamalarda bulundu; " Belediye Meclisimizle İlçemizin gelişimi için gönül birliği ile koordineli bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla ertelenen Nisan ve Mayıs ayları gündemlerimizin de değerlendirildiği, tüm gündem konularının oy birliği ile kararının alındığı toplantımızın İlçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim."