Bir ay önce koronavirüse yakalanan ve tedavi altına alınan Muzaffer Yıldırım, sağlığa kavuşarak görevine başladığını yayınladığı bir mesajla duyurdu.

Sosyal medya hesabında bir açıklama yaparak hem yaşadığı süreci, değerlendiren, hem kendisine destek verenlere teşekkür eden Yıldırım, koranavirüs konusunda da uyarıda bulundu.

Yıldırım, mesajında şu ifadeleri dile getirdi:

“Koronavirüs salgınının başladığı ilk andan beri maske- mesafe-hijyen kurallarına özen göstermemize rağmen nerden, nasıl geleceği belli olmayan bu rahatsızlık maalesef bizi de buldu. hastalığın yayılımını engellemek için lütfen maske- mesafe- hijyen kurallarına uyalım. Hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için bilinçli hareket edelim.

Yaklaşık 1 aylık bir tedavinin ardından çok şükür sağlığıma kavuştum. Rahatsızlığım sürecinde arayan, mesaj atan, geçmiş olsun dileklerini ileten;

Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız ve AK Parti teşkilatı mensuplarına, il emniyet müdürümüze, il ve ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamları, ilçe mülki idare amirlerimize, TÜRMOBy, Türkiye SMMMO başkanlarına, STK başkanlarımıza, tüm Oğuzlarlı hemşerilerime, sevenlerime, yakınlarıma teşekkür ederim.

Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte özverileri ve fedakarlıkları ile ihtiyaç duyduğumuz her anda bizlerin yanında olan sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim.

İki güzel günün biraraya geldiği bugünde Peygamber efendimiz Hz Muhammed (SAV) ‘nin doğum günü olan mübarek Mevlit Kandilinizi ve Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.”