Hitit Dağcılık Kulübü 21 Mart Nevruz Bayramında Oğuzlar’da gerçekleştirdi doğa yürüyüşü ile baharın gelişini objektiflerine yansıttılar.

Çorum’da Gürkan Yağmur tarafından kurulup gönüllülerin destekleri ile Çorum’un güzelliklerini tanıtmaya yönelik olarak faaliyet gösteren Hitit Dağcılık Kulübü (HİDAK) 21 Martta Oğuzlar’a düzenlediği doğa yürüyüşü ile Oğuzlar’ın güzelliklerini ve baharın gelişini objektiflerine yansıttı.

Yürüyüş ile ilgili bilgi veren HİDAK Kurucusu Gürkan Yağmur şu açıklamalarda bulundu; “Yeşille mavinin buluştuğu Oğuzlar’da baharın gelişi eşsiz görüntülere sahne oluyor. İlçe merkezinden Asarçay Mahallesine oradan da Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Sosyal Tesislerine yaptığımız yaklaşık 10 km’lik yürüyüş esnasında Oğuzlar’ın keşfedilmemiş güzelliklerine şahit olduk.

Doğası, dokusunu yitirmemiş eski evleri yayla yollarının güzellikleri ve Obruk Barajının manzarası eşliğinde yaptığımız yürüyüş esnasında Obruk Barajı üzerine çöken sis de büyülü bir hava katıyordu.Bu güzelliklere şahit olmak için herkesin Oğuzlar’a gitmesini tavsiye ederiz, Oğuzlar’da bahar mevsimi de bir başka güzel...”