Beraberindeki partililerle birlikte Oğuzlar’a çıkarma yapan Mehmet Tahtasız, hem yarım kalan yatırımları yerinde inceleyip bilgi aldı, hem de kurum ve kuruluşları ziyaret etti, istişarelerde bulundu. İlçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinleyen Tahtasız, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için çaba göstereceklerini vurguladı.

Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Tahtasız ve beraberindekiler, Oğuzlar Belediye Başkan Vekili Hasan Çoçak ve Belediye Meclis Üyesi Orhan Afşar ile de bir süre sohbet etti.

Oğuzlar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Kabalak ile görüşerek esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi alan Tahtasız, CHP İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek İlçe Başkanı Süleyman Şenol ile parti çalışmalarını değerlendirdi.

Oğuzlar ziyareti sırasında Tahtasız’a Oğuzlar İlçe Başkanı Süleyman Şenol, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Oğuzlar Belediye Meclis Üyeleri ve bazı partililer de eşlik etti.