Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Oğuzlar İlçesini ziyaret etti.

Azime Çiftçi, Oğuzlar İlçesini ziyaretine Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç’in eşi Azize Figen Erdinç, Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, Boğazkale, Mecitözü, Ortaköy, Laçin, Sungurlu İlçelerinin Kaymakam eşleri, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu’nun eşi Yasemin Uzunoğlu ve Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın eşi Sibel Yıldırım eşlik etti.

Ziyarette ilk olarak Oğuzlar ilçesi Halk Eğitim Merkezinde açılan kursları ziyaret eden Azime Çiftçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde İlçe Müftülüğüne bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu çocukların eğitim aldığı kreşi de ziyaret eden Azime Çiftçi, çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldıktan sonra onlarla tek tek ilgilendi.

Halk Eğitim Merkezi ziyareti sonrasında, Azime Çiftçi, Oğuzlar Entegre İlçe Hastanesi diyaliz merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlçe ziyareti kapsamında Şehit ailesi ve dar gelirli aileleri de ziyaret eden Azime Çiftçi ve protokol eşleri gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerimizle bir süre sohbet ederek talep ve sorunlarını dinlediler.

Azime Çiftçi, Oğuzlar İlçe ziyareti kapsamında son olarak Oğuzlar Belediyesi tarafından işletilen Altınkoz Tesislerini de ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.