AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 31 Mart yerel seçimi yaklaşırken, Osmancık ilçesinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun’a büyük bir teveccüh oluştuğunu açıkladı.

Osmancık'ta okul şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi Osmancık'ta okul şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi

Osmancık’ta AK Parti Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun’ın bu akşam verdiği iftar yemeğine binlerce Osmancıklı’nın katıldığını vurgulayan Kaya, ilçenin  eski elbise pazarının bulunduğu alanda gerçekleşen iftar yemeğine, yaklaşık 5 bin kişinin  Emin Serdar Kurşun'a destek verdiğini bildirdi.

'AK PARTİ 5 YIL ARADAN SONRA OSMANCIK
BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAYA ÇOK YAKIN'
AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun da, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdığını, 5 yıl sonra tekrar Osmancık Belediye Başkanlığına çok yaklaştığını vurguladı.

Her kesimden insanın teveccühünü topladıklarını belirten Emin Serdar Kurşun, Osmancık’a tekrar AK Partili bir belediye başkanının dokunacağını iddia ederek, ilçenin kendileriyle birlikte içinde bulunduğu yüzyılı yakalayacağını kaydetti.
Kurşun, göreve geldiklerinde halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik örneğinin en güzelini sergileyeceklerini belirtirken, hemşehrilerinin istek ve önerilerini tek tek dinlediklerini sözlerine ekledi.