Toplantı açılışında konuşan MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk; “Çorum olarak yatırım yapmakta yeni işbirlikleri kurmakta ve sektörler arası bağlantıları güçlendirmekte büyük bir heyecan duyuyoruz. Burada birlikte başarabileceğimiz birçok şey var ve bu potansiyeli harekete geçirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çorum Şubesi iş geliştirme programı MÜSİAD Çorum Şube ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İş Geliştirme Toplantısı Programı Altınkaya Arena’da üyelerin katılımıyla sabah kahvaltısı ile başladı.

Açılış programında konuşan MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk; “Bugün burada, iş dünyasının bir araya gelerek karşılıklı işbirliği ve dayanışmayı geliştirmek için eşsiz bir fırsat olduğuna inanıyorum. Çorum, tarih boyunca zengin kültürü, tüccar geleneği ve yenilikçi ruhuyla öne çıkmış bir şehir olmuştur. Bu coğrafi konumumuzun ve potansiyelimizin farkındayız ve işbirliğiyle elde edeceğimiz sonuçları hayal edebiliyoruz. Bugün burada bulunan her biriniz, kendi sektörlerinizde lider konumda olan başarılı iş adamları ve girişimciler olarak biliniyorsunuz. Sizler, ekonomik kalkınmanın itici gücü ve ülkemizin geleceğine şekil veren önemli aktörlersiniz.

Bugün, iş görüşmeleri ve kaynaşma programı aracılığıyla, birbirimizi daha yakından tanıma ve işbirliği potansiyelimize odaklanma fırsatı yakalayacağız. Bu etkinlik, sadece kişisel bağlarımızı güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacak somut projelerin temellerini atacak.İş dünyasında başarılı olmak, elbette kişisel çabalarımızı gerektirir. Ancak gerçek başarı, ortak hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmaktan geçer. İşte bu nedenle, bugün burada bir araya geldik. Güçlü bir ağ oluşturmak ve işbirliği yapmak, hem şirketlerimiz hem de ülkemiz için büyük bir değer yaratmanın anahtarıdır.” dedi.

Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu Ulukavak Derneği, “ÇOSTOG” oldu

İş Geliştirme Toplantısı programına katılım sağlayan MÜSİAD Tokat ve MÜSİAD Çorum üyeleri B2B İş görüşmelerinde istişarelerde bulundular.

Toplantı sonrasında misafir İş İnsanları heyeti MÜSİAD  Çorum Şubesi üyeleri sektörlerinde öncü olan firmalarından; Tez Oluklu Mukavva, Makenas Akyol Deri, Saga Fresh, Golonya fabrika ve tesis ziyaretleri sonrasında, MÜSİAD Çorum Şubesi hizmet binasını ziyaret ettiler. MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk, İş Geliştirme Toplantı” programlarının orta vade de daha geniş kapsamlı olarak, MÜSİAD Şubesi bulunan diğer şehirler ile de organizasyonlar yapılarak, üyeler arasında ki iş ve ticaret potansiyelinin artış kaydedeceğini, kent ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacağı yönünde beyanlarda bulundu.