Bu hafta sonu yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Önal’a bir destek de Hamburg Demokrat Çorumlular Platformu Başkanı Erkan Erçin’den geldi.

Erçin yayınladığı mesajında, “Avrupa’da yaşayan insanlar olarak Nüfus Müdürü Aziz Önal'ın Çorum Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Avrupa’da yaşayan Çorumlular olarak Çorum'a geldiğimizde bizlerin sorunları ile ilgilenen, her türlü sorunlarımızın çözümünde yanımızda olan, gurbetçi dostu sayın Aziz Önal'ın yanında olduğumuzun bilinmesini ister, kendisine başarılar dileriz” diyerek Önal’a destek verdi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Aziz Önal ise verdiği desteklerinden dolayı Çorumlu gurbetçilere teşekkür ederek, “Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı olmam nedeniyle Avrupa’da yaşayan Çorumlu dostlarımız bir deklarasyon yayınlayarak desteklerini bildirdiler. Çok kıymetli desteklerinden dolayı Hamburg Demokrat Çorumlular Platformu Başkanı Sayın Erkan Erçin ve tüm platform üyelerine şahsım ve aza adayı arkadaşlarım adına teşekkür eder kendilerine saygılar sunarım” şeklinde açıklamada bulundu.

MHP’nin Uğurludağ ısrarı devam ediyor MHP’nin Uğurludağ ısrarı devam ediyor

Gurbetçilerin Çorum’da ihtiyaç sahibi öğrenciler için burs konusunda da yardımcı olacağı iletildi.