Çorumlulara şahsına gösterilen samimi ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür eden Muhsin Dere, “Çorumlu hemşerilerimin her zaman emrinde olacağımı bilmenizi isterim” dedi.


DAHA FAZLASINA HAZIR MISINIZ?
Dere, yayınladığı mesajda şu igörüşlere yer verdi:
“Kıymetli hemşehrilerim; “Daha fazlasına hazır mısın Çorum” diyerek; Çorum’umuzu ülkemizin sanayi üssüne dönüştürmek, Büyükşehir vizyonuyla yönetmek, göç veren değil, göç alan bir şehir haline getirmek, şehrimizi her alanda süper lige çıkarmak gibi hedeflerle başladığımız Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde şahsıma göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve sevgi, benim siz kıymetli hemşehrilerime olan sorumluluğumu daha da artırdı.


'ÇORUM'UN EMRİNDEYİM'
Sizlere hizmet etmek için, milletimizin emaneti olan bu makamlara talip olurken, sizlerin bana olan güven ve samimiyetiniz ile vatanım ve milletime karşı sorumluluklarım aklımdan hiç çıkmadı. Bu günden sonra da; büyüyen, gelişen, kalkınan, huzurlu, istikrarlı ve daha güçlü bir Türkiye için tüm gayretimle çalışacağımı, üreteceğimi; cennet vatanımın, asil milletimin ve çok değerli Çorumlu hemşerilerimin her zaman emrinde olacağımı bilmenizi isterim."