Çorum'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla partililerle bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma programına “İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, geçmiş dönem Milletvekilleri Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş, Çorum İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Müşaviri Zeki Gül, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

Ceylan, partisinin Çorum İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin Kurban Bayramını kutlayarak, “Rabbim bu kutlu davada birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli dava arkadaşlarımızla nice bayramlara ulaşmayı nasip eylesin. Yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu Kurban Bayramımızın milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

“PARTİMİZDE YILLARCA KARDEŞLİK ORTAMIMIZ DEVAM EDİYOR”

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu ifade eden Milletvekili Ceylan, Çorum teşkilatları olarak kurulduğun günden bu tarafa yıllarca birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik ortamının devam ettiğini söyledi.

“ÇORUM AK PARTİYE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK”

Çorum teşkilatlarının 2002 yılından bu tarafa yapılan 15 seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durduğuna işaret eden Milletvekili Ceylan, Çorum’un 2023’te yapılacak seçimlerde de en yüksek oy oranı ile AK Partiye destek vermeye devam edeceğini kaydetti.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ DURUŞUN SİMGESİDİR”

Partililere seslenerek, “Sizler, AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim medeniyet davamıza gönüller kazanarak katkı vermiş bir kadrosunuz” diyen Milletvekili Ceylan, Cumhur İttifakının, millî duruşun simgesi ve şühedaya vefanın adresi olduğunu ifade etti.

“HIZLI ADIMLARLA KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletin bazı sıkıntılar içerisinde olduğunu kabul ettiklerini belirten Milletvekili Ceylan, “Sağlıkta yaptığımız reformların meyvesini pandemi döneminde aldık ve bu aziz Türk milletide buna şahit oldu. Daha sonra çıkan Ukrayna-Rusya savaşı dünyada ekonomik yönde bir krizin çıkmasına neden oldu. Bu nedenle de oluşan hayat pahalılığı bizede sirayet etti. 2002’de bu tarafa nasıl bir toparlanma yaptıysak, 2023 seçimlerinden sonrada bu toparlanmaya devam ederek, ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin dünyada en iyi ekonomiye sahip ülkeler arasına girmek için hızlı adımlarla koştuğuna vurgu yapan Milletvekili Ceylan, 40 yıllık terör örgütünü bitirdiklerini, savunma sanayinde yerlilik oranını yüzde 80’lere çıkardıklarını, Libya’da, Karabağ’da, Ak Deniz’de kimseye taviz vermediklerini kaydetti.

Milletin büyük fotografı gördüğüne işaret eden Milletvekili Ceylan, bütün sıkıntıları elele vererek atlatacaklarını belirterek, algıya boyun eğmeyeceklerini ve 2023 seçimlerinde yine en yüksek oyu AK Parti’nin alacağını açıkladı.

“TÜRKİYE’NİN KİMSEYE VERECEK BİR KARIŞ TOPRAĞI YOK”

Türkiye’nin kimseye verecek bir karış toprağının olmadığını belirten Milletvekili Ceylan, “çizilecek sınırımız,vazgeçecek insanımız, bölünecek milletimiz yoktur. Hainler nerede olurlarsa olsunlar, millet sevdalıları sonuna kadar buradadır. Türkiye, yedi düvele karşı ölüm kalım mücadelesi verirken, kapı kapı dolaşıp, Erdoğan’ı eleştirmekten başka bir sermayesi olmayan, bu şekilde seçmen avlamaya çalışanlara şunu hatırlatmakta fayda var. Başka Türkiye Yok. Biz, herhangi bir ülke değiliz. Tarih boyunca âleme nizam vermiş, çağ açmış çağ kapatmış, tarihin akışını değiştirmiş bir milletiz” diye konuştu.