“Eczacının Sağlık Danışmanı Rolü’’ konulu eğitim programı düzenlendi “Eczacının Sağlık Danışmanı Rolü’’ konulu eğitim programı düzenlendi

Toplantıya Vali Yardımcısı Tamer Orhan ve Açık Kapı Şube Müdürü Şükran Kocaer katıldı.

Vali Dağlı, Açık Kapı’nın Milletin kapısı olduğunu, vatandaşların her türlü talep ve sorunlarını rahatlıkla Açık Kapı’ya iletebileceklerini belirterek, Açık Kapı Şube Müdürlüğünce vatandaşlara sunulan hizmetlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı titizlik ve hassasiyetle etkin olarak yürütülmeye devam edeceğini ifade etti.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  Açık Kapı’nın vermiş olduğu hizmetler konusunda vatandaşların daha çok bilgi sahibi olması amacıyla hem il merkezinde hem de ilçelerde tanıtım çalışmalarına ağırlık verileceğini de sözlerine ekledi.

Toplantıda, her çarşamba günü Çorum Valiliği’nde düzenlenen “Halkla Buluşma Günü Toplantıları”na katılmak isteyen vatandaşların Çorum Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü vasıtasıyla görüşme sağlayabildikleri, Halk Günü Toplantıları ile vatandaşlara; talep, öneri ve şikayetleri ile ilgili olarak Vali Yardımcısı ve ilgili kurum amirleri ile yüz yüze görüşme imkânı sağlayabileceklerinin altı çizildi.