Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MDK Üyeleri Cemil Yavuz Aksu ve Kürşat Türker Ercan, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, MHP il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. 


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmalarının ardından 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı hakkında bilgiler verildi. 

OSMANCIK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİLER

'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında Osmancık’ta bulunan MHP’nin üst düzey yöneticileri Osmancık Belediyesi’ne ziyarette bulunarak, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile bir süre görüştüler. 


Başkan Gelgör, programa katılan ve değerli konuşmaları ile programı onurlandıran MHP’li yöneticilere teşekkür etti. 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MDK Üyeleri Cemil Yavuz Aksu ve Kürşat Türker Ercan’a plaket takdim etti.


Başkan Gelgör, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızın nezdinde değerli konuklarımıza ilçemize hoş geldiniz diyor, Üretken Belediyecilik faaliyetlerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.