Belediye Kültür Sitesi’nde düzenlenen iftar yemeğine MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Selahattin Erdoğan, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Gül, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan birer konuşma yaptı. 


MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile düzenlemiş oldukları iftar programına katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Selahattin Erdoğan ile Kargı’nın kazanacağını ve hizmetin en iyisine kavuşacağını söyledi.

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, düzenlemiş oldukları iftar yemeğine katılan tüm partililere teşekkür ettiğini ifade ederek, “Kargımızda sizin gibi düşünen sizden biri olan belediye başkan adayımız ile yola çıktık. 31 Mart seçimlerinde Kargı Belediyesine üç hilal sancağımızı dikeceğiz” dedi. 

Türkiye’nin zor bir coğrafyada sürekli dış müdahalelere maruz kaldığını belirten MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Osmanlı’dan, Cumhuriyetin ilk yıllarına, ardından Cumhuriyet kurulduktan sonra darbeler ve müdahalelerle sürekli Türkiye’nin dış müdahalelere maruz kaldığını söyledi.

En son 15 Temmuz hain darbe girişiminin denendiğini belirten Milletvekili Kayrıcı, Cumhur ittifakının da işte bu nedenle kurulduğunu söyledi.
“Cumhur ittifakı 3 oy fazla alalım, 2 milletvekili fazla çıkartalım hesabıyla kurulmamıştır’’ diyen Kayrıcı, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ülkemiz üzerindeki tehlikeyi görerek bu ittifakın kurulmasını istedi. O günden bugüne kadarda Cumhur ittifakı bu anlayışla devam ediyor’’ dedi. 

Kargı’daki orman yangını korkuttu Kargı’daki orman yangını korkuttu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ardından milletvekilliği seçimlerinde halkın da desteğiyle ittifakın başarıya ulaştığını belirten milletvekili Vahit Kayırıcı, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak Çorum merkezde AK Parti ile ittifak yaptıklarını, bunun dışında tüm ilçelerde ise Kargı’da olduğu gibi ayrı ayrı seçime girdiklerinin söyledi.