MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve yönetimi Alaca ziyaretinde sebze pazarı, ekin pazarı, buğday pazarı ve ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi. 

MHP İl Başkanı Karapıçak, "Alaca ilçemizde Cuma Pazarında Pazar Esnafımızı ve Vatandaşlarımızı ziyaret ettik.  Pazar Esnaflarımız ve Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hayırlı iş, bereketli kazançlar dileyerek hal hatırlarını sorduk. 

2023 Lider Ülke Türkiye yolunda sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Gündemde var olan konulara dair sohbetler gerçekleştirdik. Tarafımıza belirtilen konuların çözümlerini istişare ettik.Ezan

dinemez, Bayrak inemez, Vatan Bölünemez diyen gönüller var olsun. Biriz, birlikteyiz, biz hep birlikte Türk Milletiyiz. Aziz Türk Milleti ile birlikte yarınları inşaa edeceğiz. Alaca İlçemiz ve İlimiz için hep birlikte daha güçlü olacağız. Alaca ziyaretimiz kapsamında tek derdimiz olan Devletimiz ve Aziz Milletimizin geleceği üzerine sohbetlerde bulunduk. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Halil Tonbul Başkan'a, tüm dava arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabb'im birliğimizi daim eylesin" dedi.