MHP Çorum il binasında düzenlenen bayramlaşma programına MHP MKYK Üyesi Prof. Dr. Kürşat Azkur, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Belediye Başkanları, İl Genel meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Önceki dönem Ocak Başkanları ve partililer katıldı.

MHP MKYK Üyesi Prof. Dr. Kürşat Azkur ile MHP İl Başkanı Agah Karapıçak birer konuşma yaparak, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler.
Bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, bayramların önemini değinerek, Kovid-19 salgını nedeniyle bayramları istedikleri gibi kutlayamadıklarını ancak bu yıl hem dünyada hem de Türkiye'de salgının kontrol altına alındığını ve rahatlama sağlandığını söyledi.
3 Mayıs Türkçülük Bayramını kutlayarak konuşmasına devam eden Karapıçak, “Bizler bugün MHP olarak parti binamızda bayramlaşmamızı yaparken, aynı zamanda saygıdeğer hemşerilerimizin ve aziz milletimizin bayramını kutluyoruz. Ramazan ayının hemen ardından mutluluk kaynağımız olan bir başka bayramı daha sağlıkla ve birlik beraberlikle idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar hepimiz açısından çok değerli. Sadece inancımız açısından değil, kültürümüz açısından da hem birlik ve beraberlik hem de milli birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında vesile olması açısından son derece önemli günler. Rabbimiz ağız tadı ile nice bayramlara bir ve beraber olarak erişebilmeyi hepimize nasip eylesin" diye konuştu.

Önemli günlerden geçtiklerine değinen Karapıçak, "Önemli dönemlerden geçiyoruz. Bugün Ramazan bayramının 2'nci günü ama aynı zamanda 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolayısıyla milletçiliğin fikir babalarının vermiş olduğu haklı mücadelelerinin kararlılıklarının aynı zamanda bizim nazarımızda zaferle taçlandığı bir gündür. Bu anlamda da 3 Mayıs Milliyetçiler gününü de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından bayramlaşma ile program sona erdi.