Irak ve Suriye kuzeyinde 17 terörist etkisiz! Irak ve Suriye kuzeyinde 17 terörist etkisiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı, Başkanlık Divanında yer alan ve Genel Sekreter Yardımcısı görevine getirilen Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’yı ziyaret etti.

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’ın başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları ve il yöneticileri de yer aldı.

Ziyaret sırasında MHP Çorum İl Başkanı Çıplak, Çorum'daki siyasi ve sosyal gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, il teşkilatının çalışmaları hakkında genel merkez yöneticilerine bilgi verdi.

Partilerinin genel politikaları doğrultusunda yerel düzeydeki faaliyetlerin de ele alındığını ve Genel Merkez ile görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Başkan Çıplak, teşkilatının yürüttüğü projeler, hedefler ve gelecek döneme ilişkin stratejiler hakkında da genel merkezi bilgilendirmede bulunduklarını kaydetti.

Genel Sekreter Yardımcısı Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik beraberlik içerisinde Çorum’un sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayret sarf ettiklerini belirtti.

MHP Çorum teşkilatına destekleri için teşekkür eden Kayrıcı, parti teşkilatları ve yerel yöneticiler ile her zaman iş birliği içerisinde çalışacaklarını sözlerine ekledi. 

Ziyaret sonunda MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Genel Merkez ile olan görüşmelerinin verimli geçtiğinin altını çizerek, partilerinin birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğini vurguladı.

Kaynak: Yayla Haber