Programın ilk gününde Tarsus ilçesinde ziyaretlerde bulunan Pelin Yılık’a MYK Üyesi Serdar Soydan, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, İlçe Başkanı Mehmet Çelik, İl KAÇEP Başkanı Fadime Şen, İlçe KAÇEP Başkanı Yeşim İçgören, meclis üyesi Nüket Koç eşlik etti.

Programın ikinci gününde Pelin Yılık İl KAÇEP Komisyon Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Kadın ve Siyaset" konulu toplantıya katılım sağladı.

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık, MYK Üyesi Serdar Soydan, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Cumhurittifaķı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe KAÇEP Başkanları ve KAÇEP üyeleri, Kadın Meclis Üyeleri, şehit aileleri, özel çocuklar ve ailelerinin katılımları ile "Kadın ve Siyaset" konulu programı gerçekleştirdi.

MHP İl KAÇEP Başkanı Fadime Şen, Genel Başkan Yardımcısı Dr.Pelin Yılık'a, sunumlarından dolayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı’ya ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, il başkanlığına geçerek parti yönetimini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ın bir sonraki ziyareti Toroslar ilçesinde yaşayan özel birey Kurtuluş Kaya oldu.

Yılık, daha sonra Şehit Celil Mutlu’nun evini ziyaret ederek eşiyle sohbet etti.