Merhum Veli Altınkaya, memleketi Kayseri'deki kabri başında vefatının birinci yıldönümünde dualarla anıldı.

Anma programına KGK kurucularından olan duayen gazeteci Yavuz Donat, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Mali Başkanı Adnan Yüce, Genel Sekreter Lütfü Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ziya Çakır, Sertaç Virancık ve Memet Duran Özkan ile Yerel Medya Meclis Başkanı İsrafil Avcı ve Dış Medya Meclis Başkanı Elşad Eyvazlı, Yaygın Medya Meclis üyeleri Neşe Berber ve Neşat Gündoğdu, İl temsilcileri Şerife Türkeş (Niğde), Zafer Tokuş (Sakarya), Kemal Deniz (Malatya), Veysi İpek (Diyarbakır), Metin Kösedağ:(Kayseri), Bekir Doğan (K.Maraş), Naci Yıldız (Sivas), Hacı Odabaş (Çorum), Kemal Özdilek (Tokat), Hakan Özen (Manisa), Salih Suat Deniz (Aydın), Necati Günay (Zonguldak), Celil Acar (Aksaray), Abdullah Biçer (Mersin), Sait Uyar (Kırşehir) katıldılar.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve KGK Kayseri İl Temsilcisi Metin Kösedağ'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Altınkaya Ailesi ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da hazır bulundular.

Merhum Altınkaya, kabri başında Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dualarla anıldı. Duygu dolu anlar yaşayan KGK yöneticileri "Veli başkanımızın ruhu şad olsun" dediler.

'DAİMA GÖNÜLLERDE YAŞAYACAK'

KGK, merhum Altınkaya'nın vefatının 1. yıldönümüne ilişkin mesajında "Konseyimizin kurucularından ve seçilmiş Genel Başkan Yardımcımız Veli Altınkaya’yı vefatının birinci yıldönümünde hasret, rahmet ve dua ile anıyoruz. Veli başkanımız unutulmaz hizmetleri ve güzel anılarıyla daima gönüllerde yaşayacak. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ise, sosyal medya hesabından yayınladığı anma mesajında "Sen gideli bir yıl olmuş Veli abim. Oysa acın hep taze yüreğimde, daha dün gibi, bugün gibi. Özledim seni bilge adamım. Yerin dolmadı, dolmaz. Duam hep seninle. Mekanın cennet olsun" dedi.

İFTAR YEMEĞİ

Anma töreninin ardından Kayserili gazetecilerle KGK üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğinde duygusal konuşmalarla merhum Veli Altınkaya yad edildi. Ayrıca, duayen gazeteci Yavuz Donat ve KGK heyeti, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı da makamında ziyaret ettiler.