Merhum Bilal Dağlamaz'ın eşi, Mevlüt, İdris ve Bilal Dağlamaz'ın anneleri Sevim Dağlamaz (89) bir süredir yaşlılığa dayalı olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Dün öğlen saatlerinde durumu tekrar ağırlaşan Dağlamaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Merhum Sevim Dağlamaz’ın cenazesi bugün Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Merkeze bağlı Deliler Köyü’ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum İl Emniyet Müdür Mehmet Gülser, CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Oto Tamirciler, Makine Yedek parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Belediyesi önceki dönem başkanlarından Muzaffer Külcü, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Odabaş, siyasi parti ve STK temsilcileri ile yakını katıldı.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.