İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yâd edildiği etkinlikler Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Programda Çorum Belediyesi de yerini aldı.

Çorum stadına yoğun ilgi

Yoğun ilgi gören Çorum stadını ziyaret edenler arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Asım Balcı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon Ersoy’da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı'nda etkinliklerinde Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da yer aldı. Başkan Aşgın “Büyük şair, mütefekkir ve şahsiyet Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle yad ediyor; bu vesileyle vatanı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.