AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Mecitözü İlçesi’nin Vakıflar Köyünde Muhtar Burhan İlhan’ın köyünde tamamlanan altyapı yatırımları için verdiği davete katıldı.

Davete; AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Mecitözü İlçe Kaymakamı Mustafa Atış, Mecitözü İlçe Belediye Başkanı Veli Aylar, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay ve Yılmaz Peker, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, kurum müdürleri, çevre köylerin muhtarları ile köy halkı katıldı.

Milletvekili Ceylan, davet sırasında Vakıflar Köyü Muhtarı Burhan İlhan ve Vakıflar Köyü hane sahipleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet etme fırsatı buldu.

Davette bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize her hal ve şart altında 2023 sonrası için büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda daha kolay ve hızlı ilerlememizi sağlayacak yeni bir yol taahhüt ediyoruz. Türkiye’nin en devrimci, en yenilikçi, en reformcu, en vizyoner partisi olarak Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle işte bu yol haritası istikametinde ülkemizi önce 2023’e, sonra da 2053’e taşıyacağız” dedi.

“ESER SİYASETİ YAPIYORUZ”

20 yılda olduğu gibi bundan sonra da hem ülkeye, hem de millete eser kazandırmaya devam edeceklerine işaret eden Ceylan, hizmet etmenin, demokrasiyi güçlendirmenin, kalkınmayı hızlandırmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

“Biz bu milletin her ferdini gönülden sevdik, gönülden seviyoruz” diyen Ceylan, “Çünkü biz koskoca bir medeniyetin ve koskoca bir coğrafyanın tek umuduyuz. AK Parti’yi millet kurmuştur, AK Parti’ye istikametini millet vermiştir. Bundan sonra da AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetinin yolunu açacak olan da yine aziz milletimizdir. Rabbimden bu kutlu yolda bizleri mahcup etmemesini, çıktığı seferi zaferle neticelendirmesini diliyoruz” ifadesini kullandı.

“BİZDE SEÇİM HESABI YOK, HİZMET HESABI VAR”

Amaçlarının köylüleri köyde tutarak göçü önlemek olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Ceylan, köyleri sık sık ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını, dertlerini, taleplerini yerinde görmek ve tespitleri de ilgili kurumlara ileterek çözme gayreti içinde olduklarını kaydetti.

Köylülerin kendilerinin göz bebekleri olduğunu dile getiren Milletvekili Ceylan, “Biz 20 yıllık iktidarlığımız boyunca köyde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet yaptık, inşallah yapmaya da devam edeceğiz. AK Parti olarak köylülerimize her zaman minnettarız. Bize büyük destekleri var. Önce biz hizmetimizi yapalım, gerisini köylümüz zaten bilir. Bize oy verseler de veremeseler de biz hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Köylüler bizim efendimiz, biz onların hizmetkarıyız. Amacımız köyde yaşayan vatandaşlarımız mutlu olsun diye onlara hizmet etmektir. Bizde seçim hesabı yok, hizmet hesabı var” diye konuştu.