Milletvekili Kaya, hasat şenliğinin ardından Mecitözü ilçe merkezini ziyaret etti. İlk olarak Öğretmenevinde incelemelerde bulunan Kaya, ”Öğretmenevimizin tadilatı için proje çalışmalarını başlattık. İlçemizin doğalgaza kavuşmasıyla kurumlarımızda doğalgaz dönüşümüne geçiyor. Bu kapsamda Halk Kütüphanemizin doğalgaz dönüşümü için 125 bin lira ödenek temin ettik” dedi.

Özel Eğitim Alan Öğrencilerle Buluştu

Milletvekili Kaya ilçe ziyareti kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nde özel eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Toki Sözü

TOKİ ‘ye de bir ziyaret gerçekleştiren Kaya vatandaşların konutlarından memnun olup olmadıklarını sordu. Talep olduğu taktirde yeni TOKİ projelerinin yapılacağını belirtti.

Teşkilatla Bir Araya Geldi

İlçe Merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Kaya, burada partililerle sohbet edip, Mecitözü’ne yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

Milletvekili Kaya’ya ilçe ziyaretinde, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Mustafa Alagöz, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir eşlik etti.