Birlik Başkanı Metin Ayvaz yaptığı açıklamada, “3 yıldır İl Müdürümüz Orhan Sarı Gece gündüz demeden her sorunumuz la direkt ilgileniyor inşallah önümüzdeki yıllarda da daha çok katkı sunması için birlikte hareket edeceğiz. Bizde İl Müdürümüze Bu yüzden sembolik de olsa bir plaket sunmayı uygun gördük” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse ise “Çorum ve İlçelerinde güzel bir ivme kazandık burada İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz İlimiz için Tarım ve Hayvancılık çok önemli Birlikten kuvvet doğar diyorum Çorum çiftçisi için bundan sonra daha çok çalışmamız gerekli” açıklamalarında bulundu.

İl Müdürü Sarı; “Ben ve Kurumumu plaketle ödüllendirdikleri için teşekkür ediyorum bu hareket İl Müdürü olarak motivasyonumu artırıyor biz sivil toplum kuruluşları ile birlikte sahada uyumla çalışmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz bu ortak çalışmalarımızın meyvelerini çok şükür sektörümüzdeki ilerlemeler ile görüyoruz inşallah bundan sonra da Çorum olarak Tarım ve Hayvancılık alanında fark oluşturmak için elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.