ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ
Çorum'un Mecitözü İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Mecitözü İlçesi Elmapınar Köyü kavşağında meydana gelen kazaya akaryakıtı biten ve yol kenarına park etmek zorunda kalan bir TIR'ın neden olduğu ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre; bugün saat 15.45 sıralarında Amasya'dan İzmir'e giden Ahmet Efe'nin kullandığı 35 YIG 94 plakalı Isuzu marka pikap, mazotu biten ve yolun sağına park etmek zorunda kalan Süleyman Türel yönetimindeki 33 VDF 12 plakalı TIR'ı fark edemeyerek arkadan çarptı.
Feci kazada; 35 YIG 94 plakalı pikabın sürücüsü Ahmet Efe (37) ve araçta yolcu olarak bulunan Şükrü Elmas (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Mediha Tetik (40), Ramazan Tetik (49) ve Fahrettin Efe (41) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kazanın ardından olay yerine gelen Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil görevlileri ve Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri, ölen ve yaralanan vatandaşları araç içerisinden güçlükle çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.