Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla birlikte Körücek Köyü İzmir Dernek Başkanlığına Veli Kavuklu seçildi.

Derneğin kurucu başkanı olan ve 11 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kurbani Uçar, sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle başkanlık görevinden ayrıldı.

KADIN AĞIRLIKLI YÖNETİM OLUŞTURULDU

Derneğin yeni yönetim kurulu ise ağırlıklı olarak kadınlardan oluşturuldu.

Dernek Başkanlığına Veli Kavuklu seçilirken, Hasibe Dalkılıç (Başkan Yardımcısı), Meliha Sakallı (Sekreter), Gülbade Şahin (Sayman) ve Şengül Kavuklu (Üye) yönetimde görev aldı.

Yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında kendi arasında görev dağılımı yaptı.

KURBANİ UÇAR’DAN TEŞEKKÜR

Derneğin kurucusu ve 11 yıllık başkanı Kurbani Uçar ise işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını açıklayarak, bugüne kadar dernek faaliyetlerinde kendisine destek olan, derneğin bugünlere gelmesini sağlayan tüm üyelere ve kendisiyle birlikte yönetimde görev yapan arkadaşlarına teşekkür etti.

Kurbani Uçar, “Kurucusu olduğum ve 11 yıldır başkanlığını yaptığım Çorum Körücek Köyü İzmir Dernek Başkanlığını yapılan genel kurulda yeni seçilen Veli Kavuklu'ya devretmenin huzuru içindeyim. Bu bir bayrak yarışıdır. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim. Benimle birlikte görev yapan yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarıma, 11 yıllık sürede derneğimizden yardımlarını esirgemeyen yerel yönetimlere ve kendileriyle çalışmaktan onur duyduğum Karşıyaka Sivil Toplum Birliğinin değerli başkanlarına, yönetimlerine şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDECEĞİZ”

Derneğin yeni Başkanı Veli Kavuklu ise dernek faaliyetlerinin kaldığı yerden devam edeceğini, birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmaya, derneğin amacına uygun faaliyetler düzenleyip daha geniş kitlelere ulaşmaya özen göstereceklerini bildirdi.