Çorum’un Mecitözü İlçesi Elmapınar Köyü Dayanışma, Yardımlaşma Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Derneğince organize edilen Geleneksel 6. İki Oluk köy şenliği bayramın 3. günü köy şenlik alanında gerçekleştirildi.
Şenlikte Dernek Başkanı Ömer Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Kenan Aydın misafirlerle yakından ilgilendi.
Şenliğe; Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Kuruluşları Daire Başkanı Çorumlu hemşehrimiz Nurettin Özen, Karadeniz Birlik Bölge Müdürü Necmettin Metin, Çorum Pankobirlik Başkanı İsmail Hakkı Melendiz, AK Parti Meclis Üyesi Hacı Polat ve çok sayıda davetli katıldı.
Yerel sanatçılar Nergiz Ay ve Rasim Kopar’ın sahne aldığı şenlik, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Dernek Başkanı Ömer Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Kenan Aydın’ın birer konuşma yaptığı şenlik, yemek ikramı, yarışmalar, müzik eğlence programları, ağalık seçimi ve hediye çekilişleri ile devam etti.
Şenlikte yerel sanatçılar Nergiz Ay ve Rasim Kopan seslendirdikleri türküler ve halaylarla katılımcılara neşe dolu bir gün yaşattı.
Halat Çekme, Sandalye kapmaca, yoğurt yeme, yumurta taşıma ve çuvalla yürüme yarışmalarının yapıldığı şenlikte, jüri üyeliğini Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın yaptığı tatlı yarışmasında ilk dörde girenlere ödül verildi.

Çorum’da ve diğer illerde yaşayan Elmapınarlılar şenlik vesilesiyle köye gelerek akraba, eş ve dostları ile hasret giderdiler.
Şenlikte yapılan köy ağalığı seçiminde 13.000 TL ile Erdal Ünal köy ağası seçildi.
Şenliğe katılanlar arasında yapılan çekilişte kazanan şanslı ailelere derin dondurucu, plazma televizyon, bisiklet ve ocak hediye edildi.