“Sorunu Biliyoruz, Birlikte Çözeceğiz” temalı geniş kapsamlı bir program kapsamında Çorum’a gelen Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, parti yöneticileri ile birlikte Mecitözü Belediyesi’nde bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Başarır, Köse ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Veli Aylar, CHP İlçe Başkanı Ahmet Bilgin ve ilçe halkı ile sohbet etti.
Başkan Veli Aylar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, günün anısına milletvekillerine ilçeye özgü bazı hediyeler takdim etti.
Ziyarete; Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Tufan Köse, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Genel Meclis Üyeleri Yıldız Bek, Suat Atalay, Özcan Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Eke, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı partililer katıldı.
Başkan Aylar, ilçenin sorun ve taleplerinin yanı sıra, su sorunu ve bu konuda yapılan çalışmalar, altyapı hizmetleri, cenaze hizmetleri, araç parkının durumu gibi konularda bilgi verdi.