CHP Osmancık İlçe Başkanı Mahmut Özhan Arslan,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Arslan mesajında “Türkiye’nin aydınlık yarınlarını inşa eden, düşüncenin ve bilimin ışığını nesillere taşıyan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
“Her koşulda görevini fedakârlıkla yerine getiren, bilgisiyle yol gösteren, sevgisiyle iz bırakan tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz” ifadelerine yer veren Mahmut Özhan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda, büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimiz; toplumsal gelişimimizin, demokratik ve özgür bir geleceğin en güçlü teminatıdır.
Her koşulda görevini fedakârlıkla yerine getiren, bilgisiyle yol gösteren, sevgisiyle iz bırakan tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Bugün hayatta olmayan kıymetli öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; emekli öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam, görev başındaki tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum.
Eğitim emekçilerimizin sorunlarının çözüldüğü, hak ettikleri saygı ve değerin her alanda karşılık bulduğu bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağımıza olan inancımla… 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”



