İlçe Kaymakamı Emine Karataş’ın etkili, prensipli, disiplinli çalışmaları, ilçe halkının da kuralları titizlikle uyması, koronavirüs vakalarının azaltılmasında ve yok edilmesinde etkili oldu.

BU BAŞARI NASIL SAĞLANDI?

Laçin Kaymakamı Emine Karataş, koronavirüs vakalarının görülmeye başlamasından itibaren tüm kurum ve kuruluşlara, köylere, işyerlerine maske dağıtılmasını sağladı. Kaymakam Karataş, bazen kendi eliyle, bazen de Jandarma ve Emniyet personeli aracılığıyla ilçe genelinde maske dağıttırdı.

Denetim faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesini, halkın uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirilmesini sağlayan Kaymakam Karataş, sık sık ziyaret ettiği köylerde vatandaşları uyardı, bilgilendirdi.

Özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çeken Karataş, sağlık çalışanları ve mahalle denetim ekipleri ile işbirliği halinde etkili, disiplinli, prensipli çalışmalara imza attı.

Kaymakam Emine Karataş’ın öncülüğünde Covid-19 vakalarını tamamen sıfırlayan Laçinliler, alkışı hak etti.

Bu arada Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez'in de çalışmaları ve emeği göz ardı edilemez. Başkan Görükmez de belediye bünyesindeki çalışmalarıyla vaka oranının sıfırlanmasına katkıda bulundu.

Darısı Çorum’un ve diğer ilçelerinin başına.

Darısı Türkiye’nin ve dünyanın tüm ülkelerinin başına.

Koronavirüs belasını inşallah hep birlikte kısa süre içerisinde yeneceğiz…

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Laçin Kaymakamı Emine Karataş, kaymakamlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bugün itibarıyla ilçemiz genelinde köy ve mahalleler dahil olmak üzere vaka ve temaslı vatandaşımız bulunmamaktadır. Bu başarıyı elde etmemizde katkısı olan başta sağlık çalışanlarımıza, mahalli denetim ekiplerimize, emniyet ve jandarma birimlerimize ve siz kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Sürecin aynı hassasiyetle devam etmesini temenni ederim” dedi.