Laçin’in ilçe kongresine katılan AK Parti Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, burada bir konuşma yaptı. Devam eden devlet yatırımlarına ilişkin bilgiler paylaşan Milletvekili Kaya, Çorum-Osmancık yolu için son aşamaya geldiklerini söyledi.
Ayrıca Kırkdilim’de devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler veren Kaya, projenin 2021'de tamamlanacağını söyledi.
2023’te yapılacak seçimleri hatırlatan Milletvekili Kaya, sandıkta destek istedi. Kaya, “2023’te yapılacak seçimlerde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda Laçin’in desteğini alacağımıza güvencemiz tam” dedi.

Laçin’e yapılan yatırımları aktaran Kaya, şunları söyledi:
“Laçin ve 3 köyümüze kaliteli su verelim diye arıtma tesisi yapacağız. Bu noktada belediyemize destek verilecek. Yaklaşık 4,5 milyon liralık arıtma tesisini de Laçin’e kazandıracağız.
Gençlik ve Spor Bakanlığımız Laçin’e birçok yatırım yapıyor. Laçin’e de programda kapalı tenis kortu koymuşlar. Ankara’dan bizim talebimiz Laçin’e güzel bir Gençlik Merkezi. İnşallah onu yaptıracağız.
Laçinlinin, Dodurgalının, Osmancıklının kullanabileceği piknik alanı olan Yeşil Göl’ü OKA’dan yapıyoruz. Yetmediği yerde de Özel İdare’den destek alacağız. 1,5 milyonluk yatırımı da hizmetinize sunacağız.
Laçin, tarihinde ilk defa Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığından hibe araçlar ve hibe paralar aldı. Bunlara 2021’de de devam edeceğiz. KÖYDES’ten Laçin’e yaklaşık 1 milyonluk köylere altyapı, kanalizasyon ve içme suyu yatırımları yaptık.
İnşallah yol bittiğinde Laçin’in sokaklarını, caddelerini yaptırıp, Laçin’i modern bir şehir haline getireceğiz.”