Kış döneminde sokak hayvanları ve yabani hayvanların yiyecek ihtiyacının karşılanması için belirli zamanlarda doğaya yem bırakan Kaymakam Karataş, aynı duyarlılığını koronavirüs sürecinde de gösteriyor.
Türkiye’nin en genç kadın kaymakamı olan Emine Karataş’ın sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı taktirle karşılanıyor.
Kaymakam Karataş, ilçede bulunan sokak hayvanları gönüllüsü Leyla Karabacak’ı ziyaret ederek bakımını yaptığı hayvanlar için teşekkür etti.
Karataş, ilçede kurum ve kuruluşları harekete geçirerek sokak hayvanların ihtiyaçlarının karşılanması için belirli noktalara yem, yiyecek ve su bırakılmasını sağladı.

“EVDE KALIN, TEDBİRLİ OLUN”
Koronavirüs mücadelesinin devam ettiğini açıklayan Karataş, Laçin halkına seslenerek, “Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değildir. Lütfen evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim” dedi.
Kaymakam Karataş ayrıca Vefa Destek Grubu’nun evlerinden çıkamayan yaşlı ve hasta vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığı çalışmaları da yakından takip ediyor. Bu arada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın gıda ve nakti yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.