Filmin Genel Koordinatörü Milli Takımlar Antrenörü Hasan Çalışkan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çalışkan, yılın en kaliteli korku filmi olacağını ve ünlü tiyatro ve sinema yönetmeni Zülfü Hamit Altın’ın Çoruma gelerek mekan çalışmalarını tamamlamadıklarını belirtti.

Aralarında ünlü oyuncularında olacağını belirten Çalışkan, filmin başrolünü çok güzel hareketler bunlardan tanıdığımız Metin Keçeci'nin oynayacağını belirtip çalışmaların tamamlandığını 2024  yılında Türkiye Sinema Salonları’nda vizyona gireceğini söyledi.

Şemsi Bayraktar’tan buğday için önemli uyarı! 15 ilin içinde Çorum var Şemsi Bayraktar’tan buğday için önemli uyarı! 15 ilin içinde Çorum var

Uğurludağ dışında Ortaköy, Aşdağul ve İncesu Kanyonu’nda da çekimleri yapılacak olan bu korku filminde Çorum’un genç yeteneklerinin de, bu proje içinde olacağını kaydetti.

Çalışkan, “Bu filmle birlikte Dünyanın Merkezi Çorum’un sanat dünyasında da sinema alanı olmasına katkı sağlayacaktır. Ve sonuç olarak 15 Ekim Uğurludağ’da start deme zamanı, Uğurludağ’da bize en güzel olanakları ile sanata desteğinden dolayı Belediye Başkanı Sayın, Remzi Toruna sonsuz saygılar ve sevgiler” dedi.