Kuşsaray Köyü’nün eğitim çınarlarından, Köy Enstitüsü mezunu, emekli öğretmen ve eğitim müfettişi Hasan Hüseyin Çelikcan, rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin ölüm haberine dayanamayan ablası Güller Çelik de, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu.
İki kardeşin ard arda vefat etmesi derin bir üzüntüye neden olmuştu.

Cenazeler Kuşsaray Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

AYNI AİLEDEN AYNI GÜN İKİ CENAZE ÇIKTI

Fatma Çelikcan’ın eşi, Ahmet, Ertuğrul, Canan ve Özlem Çelikcan’ın babaları olan Hasan Hüseyin Çelikcan (86), bir süredir tedavi gördüğü Ankara’da bir hastanede vefat etti. Hasan Hüseyin Çelikcan, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğarken, ardından da ablası Güller Çelik’in (88) vefat haberi geldi.

Merhum İsmail Çelik'in eşi Güller Çelik'in vefatı, gerek ailede, gerekse köyde büyük üzüntü yarattı.

Hasan Hüseyin Çelikcan ve ablası Güller Çelik’in cenazeleri, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Çorum Şubesinde Dede Şahin Polat’ın gülbengleri eşliğinde düzenlenen helallik alma töreninin ardından Kuşsaray Köyü’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Çelikcan ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.