Zübeyde ve Fevzi görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Zeliha Karatekelioğlu ve Yunus Bozdoğan’ın kızları Zübeyde ile Hülya ve Ahmet Kurşun’un oğlu Fevzi görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Genç çiftin Kına Gecesi 14 Temmuz 2022 Perşembe günü Ankara Sincan’da Belinay Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 15 Temmuz Cuma günü Danişment Köyünde eğlence programı ile devam etti. Çiftin düğün treni ise 16 Temmuz akşamı 18.00-22.00 arası açık hava Alışkan Kır Düğün Salonunda düzenlendi.

Genç damat Fevzi Kurşun’un babası Alperen İnşaat Firma Sahibi Ahmet Kurşun ve amcası Vega Yapı Firma Sahibi Kemal Yücel Kurşun’un ev sahipliği yaptığı düğünde misafirler ile tek tek ilgilendiler. Alışkan Kır Düğün Salonunda gerçekleşen düğün gelin konvoyunun gelmesi ile başladı. Yaklaşık 2bin kişilik misafirler ile gerçekleşen düğün yapılan yemek ikramı ile başladı. Genç çiftin nikahını şahitlerinde onaylaması ile Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör kıydı.

Çiftin bu mutlu anına ortak olan tüm misafirler Başkan Gelgör’ün evlendirme cüzdanını gelin hanım Zübeyde’ye teslim etmesi ile alkışlandı. Başkan Gelgör yeni evli çiftleri tebrik ederek mutluluklar diledi.

İlahiler ve semazenler eşliğinde geçen düğün merasimi samimi bir ortamda geçti. Çiftin ailesi ve sevenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

(Selma Çetindere)