Alaca'da İlçe Müftülüğü ve Kaleli Kız Kur’an Kursu tarafından Kur’an kursları yararına kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve eşi, Alaca Belediye Başkanı Halil ibrahim Şaltu ve eşi, protokol üyeleri, daire amirleri ve müdürler ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Fatih Kaya’nın duasıyla birlikte açılış kurdelasını Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve eşleri birlikte kestiler.

Kısa bir bilgilendirme konuşması yapan İlçe Müftüsü Fatih Kaya; “Hem ilçemizde bulunan üç tane yatılı Kur’an Kursumuzun ihtiyaçlarını karşılamak ve hem de Müftülüğümüz olarak ilçemizin birliği, beraberliğine, sevgi ve muhabbetine katkı yapmak için bu programı düzenledik. Beş gün devam edecek bu kermesimizin hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Dualarla gerçekleştirilen açılışın ardından özel hazırlanmış pastanın açık artırımı yapıldı. Pastayı Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu aldı ve orada bulunan misafirlere ikram etti. Daha sonra hazırlanan mayalı, börek, pasta ve diğer çeşitler vatandaşlara ikram edildi.