Kızılay Çorum Şube İl Başkanı Av. Hüseyin Kılıç, Kızılay’ın Çorum'daki faaliyetleri ve organizasyonları hakkında Hacı Odabaş ile fikir alışverişinde bulundu.

Kurban bayramı öncesi, kurban bağış rakamları ve kurban bağışı hakkında bilgiler veren Çorum ekibi, Kızılay bünyesinde Çorum'da faaliyet ve organizasyonlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Sosyal yardımla, kan hizmetleri konularında destek sayılarını Çorum Yayla Haber Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş’a anlatan Çorum ekibi, basın ve yayının önemini vurgulayarak, Kızılay'ın faaliyetlerinin basın tarafından desteklenmesini istedi.

Kızılay Çorum Şube başkanı Av. Hüseyin Kılıç ve İl Müdürü Tuğrul Yıldırım, kuruluşundan bugüne kadar Türkiye’nin iyilik çınarına can veren tüm gönüllülere ve bağışçılara teşekkür ederken, “Bugün dünyadaki tüm mazlumların, mağdurların umudu olan Kızılayımız sizlerin sayesinde bugünlere gelmiştir bu onur hepimizindir” dedi.

Başkan Av. Hüseyin Kılıç ayrıca Kızılay’ın yılda 15.000 üzerinde kıyafet yardımı yaptığını, her hafta Cuma günleri meyve ve sebze dağıtımı yaptığını, kurban bağışı ile kesilen kurbanların etlerinin konserve yapılarak dağıtım yapıldığını sözlerine ekledi. Kılıç ayrıca Kızılay’ın kurban bağışı ile yurtiçinde kesilen kurban etlerini pişirip konserve yaparak ihtiyaç sahiplerine dağıttığını ve bu senede 10.000 den fazla kurban etinin dağıtılacağını iletti.

Başkan Kılıç Kızılay derneğinin tüm ilçelerde faaliyet gösterdiğini ve temsilcilikler oluşturduğunu, fakir ve fukaraya her daim destek olacağını belirterek Yayla Haber Gazetesi’nin Kızılay’ın faaliyetlerinde her zaman yanında olduğu için teşekkür etti. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi kurban bağışı yapmak isteyenlerin gönül rahatlığıyla bağışlarını yapmaları gerektiğini bağışların ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Odabaş ise, basın olarak Kızılay’ın tüm faaliyetlerinde destek vereceğini belirterek misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.