Ayrıca Komiser Yardımcısı Ömer Alay ve Polis Memuru Hülya Terzi, Avukat Alperen Özdemir, Dr. Arda Tuna Pakkan da öğrencilere mesleklerini tanıttılar.

ÖĞRENCİLERE POLİSLİK MESLEĞİ TANITILDI

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, ‘’Okulumuz 8. Sınıfları için düzenlediğimiz mesleki tanıtım günlerinde bu hafta Kargı Emniyetinden Komiser Yardımcısı Ömer Alay ve Polis Memuru Hülya Terzi polislik mesleğini anlattılar, öğrencilerin sorduğu sorulara cevap verdiler.

AVUKATLIK VE DOKTORLUK MESLEĞİNİ OKULUN MEZUNLARINDAN ÖĞRENDİLER

Ayrıca Mesleki Tanıtım Günlerine okulumuz mezunlarından Avukat Alperen Özdemir ve Doktor Arda Tuna Pakkan da mesleki tanıtım günlerine katılarak hem okul anılarını hem de meslekteki ilerleyişlerini zorluklarını güzel yanlarını öğrencilere sohbet şeklinde aktardılar. Anlattıkları okul anıları öğrencilerin ilgisini oldukça çekti. Sürenin fazlasını da kullanan Alperen Özdemir ve Arda Tuna Pakkan öğrencilerin büyük beğenisini kazandılar.

KAYMAKAM UYAR ÖĞRENCİLERE MESLEĞİNİ TANITTI

Mesleki Tanıtım Günleri Kargı Kaymakamı Sayın Abdulhamid Uyar’ın Katılımı ile sonlandı.
Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri için düzenlemiş olduğumuz Mesleki Tanıtım Günleri Kargı Kaymakamı Sayın Abdulhamid Uyar’ın katılımı ile son buldu. Kaymakam Bey öğrenciler ile öğrencilik yıllarını, sınava hazırlık sürecini, mesleğe geçişi, meslekteki zorlukları güzellikleri meslek anılarını soru cevap şeklinde öğrencilere aktardı. Samimi bir ortamın ve yoğun bir ilginin olduğu tanıtım günü Kaymakam Bey in çocuklara sınavda başarı dilekleri ve iyi temennileri ile sonlandı’ denildi.