Bayat’ta kurum ve kuruluşları ziyaret eden ve istişarelerde bulunan Vali Dağlı, ilçede yoğun ilgiyle karşılandı.
Vali Dağlı, ilk olarak Bayat Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Seher Söyler'den brifing aldı.

SÜRPRİZ VE ANLAMLI HEDİYE
Zülkif Dağlı, 1997/98 yılları arasında Bayat İlçesi’nde kaymakam olarak görev yapmıştı.
25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Bayat’a bu kez vali olarak giden Dağlı, Kaymakam Seher Söyler’in sürpriz ve anlamlı bir hediyesi ile karşılaştı.
Vali Dağlı’nın Bayat Kaymakamlığını ziyaretinde, 1998 yılında Bayat Kaymakamlığı döneminde adına oluşturulan Hatıra Ormanı'na yapılan fidan dikimi sonrası çektirilen fotoğraf, Bayat Kaymakamı Seher Söyler tarafından hediye olarak takdim edildi.

BAYAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Vali Dağlı, Bayat Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Belediye binası önünde karşılanan Dağlı, başkanlık makamında ilçe yöneticileri ile sohbet ederek ilçenin mevcut durumu, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı.

İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bayat İlçe ziyareti programı kapsamında Bayat Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Seher Söyler ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün de katıldığı toplantıda ilçenin sorun ve talepleri ele alındı.

Bayat seçimlerine yapılan itiraz reddedildi Bayat seçimlerine yapılan itiraz reddedildi

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bayat İlçe ziyareti programı kapsamında, 2004 yılında şehit olan Uzm. J. 1.Kad.Çvş. Cemal Ünlü'nün ailesini ziyaret ederek, şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için dua etti.